All Stars News Site

All Stars News Site
Hier vindt u alle informatie over het vv Nijenrodes vriendenteam

The Real All Stars, VV Nijenrodes 3

Pay Fee Zee Fee

januari 30, 2005
 

Het was werelds. Heerlijk miezer regentje, 7 graden, om 09.45 uur al vertrekken, wat wil je nog meer.

Maar daar staan weer puike tenues en pakkies van Kipling tegenover. We lopen er weer netjes bij (op het veld dan).

PVCV zou een eitje worden, dat wisten we. Maar ze begonnen sterk. Jammer dat Dino moest uitvallen, maar een eisersterke Chieledine mocht daardoor al snel meehobbelen. Een klein persoonlijk foutje achterin luidde de 1-0 in, kan gebeuren Robin. Van de eerste helft was het alleen jammer dat de scheids ons niet goed begreep (in elk geval begreep hij mij niet). Heerlijk koppie thee en de staf besluit meteen alle troeven in te zetten. Leek eerst onverstandig, Rezam vlagde immers uitmuntend. Chieledine inmiddels warmgedraaid na 40 minuten ballen en laat na een rush de bal droog en hard in het netje ploffen. Die was lekker, doet z'n naam eer aan.

De verzettingen in de rust vielen goed uit. Het middenveld liep soepeltjes met dirigenten Mik en Kev en de verdediging was eindelijk aan elkaar gewend, werd tijd. Geen kans weggegeven, zelf zetten we onze Bas nog alleen voor de keeper, op de panalty stip, had op zich alle tijd, maar een polletje, de wind, haar in z'n oog, regen, een schreeuwende keeper, mooie vrouw, de gedachte aan een Keteltje of de zenuwen deden hem de bal niet raak schieten, oftewel missen.

Ondanks een lichtpuntje was de afsluiter weer een beetje jammer.
Chieledine mocht nog een vrije bal nemen. Hij wilde hem niet in 1 keer nemen en de bal belande, zoals bedoeld, voor de voeten van Rezam, netjes afgemaakt. Een foutje nog. Als je scoort Rezam, zorg dat je harder dan Kev schreeuwt, dan weten we achterin ook wie scoort.

Robin die z'n tenen recht in de grond zet, das niet handig. Dus tegen 10 man kon pvcv (wat een kutnaam eigenlijk) eindelijk ook weer even voetballen, scoren de 2 - 2, en we mogen naar de heerlijke douches (en dat is niet cynisch bedoeld).

Was weer een mooi daggie op de groene velden. Als we zo doorgaan halen we meer punten dan de eerste helft van de compi. Met een beetje mazzel zijn we zelfs vandaag al een plaatsje gestegen.

Volgende week carneval. Dus we hoeven niet bang te zijn voor verplichte snipperdagen. Om 11.00 uur uit bij 't Gooi (1e wedstrijd 3-0 winst zie ik net, nou, nou, potverdikkie)


Yep, that's Arie
links
MENU