All Stars News Site

All Stars News Site
Hier vindt u alle informatie over het vv Nijenrodes vriendenteam

The Real All Stars, VV Nijenrodes 3

Vechten, vechten en vechten

augustus 13, 2005
 

en dan voornamelijk met jezelf.

Heerlijk. Overdag regen en 's avond een heerlijk zomeravond zonnetje. Een nieuwe bar met Grolsch bier, na al die jaren afgrijselijk bier naar binnen te hebben gewerkt, eindelijk bier van formaat. Een goed vooruitzicht om 19.00 's avonds.

Trainer op vakantie, dus Moenos lost de afkoopsom in natura af. Lopen, positiespelletje, kaatsen en partijtje. En een heerlijk biertje en pinda's van Gerben. Niks nieuws. Hoewel...

Om 00.00 in bed, om 02.00 nog steeds wakker. Je beseft je dat je bestaat uit een samenspel van mentale en fysieke eigenschappen. En dat samenspel blijkt vandaag niet gelijk te lopen. Mentaal was aan het begin van de avond aan zet en had het naar z'n zin, fysiek liep hierin mee voor zover dat mogelijk was.

Nu wil mentaal slapen, maar fysiek wil meer, ruzie ontstaat, fysiek laat wat spieren trillen, dijbeentje branden licht op of ze zeggen willen "hoi, ken je me nog?" en schouderbladen laten om beurten een spier opspringen alsof ze een denkbeeldige pingpong bal heen en weer spelen.
Fysiek blijft onrustig, heeft een topinspanning gehad die ze een paar maanden niet meer gewend is. Ze heeft weer mogen proeven en wil na die vinger nu de hele hand opslokken. Maar das lastig op dit tijdstip, beetje tv kijken en je al zorgen maken om de volgende dag. Fysiek is boos en laat je weten dat als je een tijd niet naar hem omkijkt en hem vervolgens weer nodig hebt, dat je dat niet kado krijgt.

11.00 uur, the day after. Tafeltennis is afgelopen, de uitslag is onbekend, maar de batjes lijken, ongeacht de houding, gegroeid te zijn en drukken tegen de schouderbladen alsof ze eruit willen. Bovendien ben ik benieuwd welke bulldozer er over mn onderrug heeft gewalst. En de dijbeentje lijken inmiddels in vuur en vlam te staan. Ik blijk trouwens ook spieren te hebben aan de zijkanten van mn buik, die lopen verticaal lijkt het wel. De spieren die de heupen aan je fysieke gestel houden laten weten dat ze ook nog steeds aanwezig.

Mentaal betuigt inmiddels spijt naar fysiek, maar ik ben bang dat fysiek minstens tot maandag zal straffen.
Heerlijk, het seizoen is weer begonnen, eens kijken of fysiek die hele hand krijgt...


Yep, that's Arie
links
MENU