All Stars News Site

All Stars News Site
Hier vindt u alle informatie over het vv Nijenrodes vriendenteam

The Real All Stars, VV Nijenrodes 3

John de Mol praktijken in voetballand

mei 25, 2005
 

Opkoop terreur conform John de Mol tactiek.

Het seizoen is afgelopen, iedereen rust op zijn louweren maar in Niewer ter Aar zijn de koeienbellen luidruchtig bezig.

Nijenrodes 3 heeft last van Terreur. Halverwege dit jaar was al bekend dat laatste man Blom bij Nita als trainer aan de slag gaat. En terecht natuurlijk. Daarna blijkt onze topscoorder zich in de picture te hebben gespeeld. De beste haircut van dit jaar, Billy, gaat proberen om de netten van de zaterdagclubs te doen bollen. Jos, Rookie of the year 2003-2004, gaat ook over. Dit jaar als invaller actief en voornamelijk liet hij zijn kunstjes zien in het 2e, zet zijn stijgende carriere voort aan de andere kant van het kanaal.

We worden leegekocht. Geintroduceerd bij de senioren door ons team en teruggevallen uit het tweede was het Floris die volgde. Onze stabiele verdediger gaat Blom wijsmaken dat ie goed genoeg is om het de Keeper van Nita makkelijk te maken. En dat is hard nodig. Wamt de Terreur heeft zich deze week gericht op onze keeper! De best geklede keeper van Nijenrodes 3, en wellicht van Nijenrodes, zo niet de gehele vechtstreek is ingegaan op het aanbod om voor drie eieren en een kilo kaas bij Nita onder de lat te zijn.

Het is triest, maar laat ook onze kwaliteiten zien. The all stars werd ook wel eens gezien als afvalbak. Het mag duidelijk zijn dat jongens die bij ons voetballen wel degelijk aan de weg timmeren. Jammer dat alleen wij en Nita dat zien. Complimenten voor de trainer die het heeft gepresteerd om deze jongens zo ver te krijgen.

En denk jij nu, waarom ben ik nog niet gebeld? Ik weet niet, maar ik ben ook nog niet gebeld. Nog 6 dagen, 1 juni, en alles is zeker.

Wel willen alle vertrekkende jongens, maar ook Nita 1 zelf, een succesvol seizoen toewensen. We hopen jullie op de vrijdagavonden te blijven zien en wellicht dat jullie je niveau nog af en toe bij ons op zondag kunnen opwaarderen!


Keep Moen in Brooklyn!


Yep, that's Arie
links
MENU