All Stars News Site

All Stars News Site
Hier vindt u alle informatie over het vv Nijenrodes vriendenteam

The Real All Stars, VV Nijenrodes 3

Man Of the Year (MOTY)

mei 09, 2005
 

Hij is er weer. Dit keer niet tijdens het jaarlijkse Simpelveld weekend, maar aanstaande vrijdag bij onze oudsponsor de Danne, de Man of the Year Competition (MOTY). De beste man/ speler van het jaar.

Illustere voorgangers waren Kwelling. De speler/ trainer die zich het eerste jaar onmisbaar maakte door van het - destijds - vierde team een serieus competetief team te vormen. Mede daardoor steeg het team vervolgens binnen de ranking van de vereniging en sindsien spelen de All Stars als derde elftal.
Het seizoen 2002 - 2003 werd het jaar van slanke Bassie. Helaas hebben wij deze reden vooralsnog niet nogmaals kunnen aanhalen om hem wederom te nomineren.
In het 2003 - 2004 maakte Chieledine Zidane het de jury makkelijk (reeds nummer 3 van het seizoen 2001 -2002). Voor het eerst in de verkiezingsstrijd was er geen extra stemronde nodig om onze scorende spits uit te wijzen als topper van het seizoen. Een van zijn kenmerken is stabiliteit. Dat kenmerk laat direct de vraag rijzen: Was die stabiliteit dit jaar genoeg om voor het eerst de wisseltrofee bij een oud-winnaar te doen belanden.

De sluitingsdatum van de stemming voor dit seizoen was, zoals bekend, 8 mei. Alle stemmen die na deze datum zijn binnen gekomen worden niet in de telling meegenomen, helaas. In de loop van de week worden de stemmen geteld, en vrijdag 13 mei rond 21.00 uur zal de enveloppe wederom worden geopend.

Maar, zoals bekend, er zijn meerdere enveloppen. Vorig jaar werd ondermeer Jos uitgeroepen tot "Rookie of the year", was Moen de onbetwiste winnaar van de prijs "best gekleede Keeper" en hadden we het "Gympie van het jaar". De webmaster heeft geen idee wie de winnaar was van deze laatste.

Wel is reeds bekend dat de organisatie dit jaar heeft besloten om deze prijs, gympie, meer cachet te geven. De verkiezing heeft daarom een nieuwe naam gekregen. Voor de wisseltroffee is over de landsgrenzen heen gekeken en zijn vluchten door Europa gemaakt om een passend compliment aan de winnaar te kunnen uiten. Meer hierover kan de organisatie op dit moment nog niet geven. Zij kan slechts mededelen dat zij zeer trots is op het feit dat ook zij als organisatie een stijgende lijn heeft te pakken en dit jaar wederom op een hoger niveau zit.

De organisatie laat verder weten dat de verkiezingen voor MOTY en de opvolger van het gympie dit jaar vast staan. De andere verkiezingen kunnen wijzigen.

Meer duidelijkheid over de verkiezingen en mogelijk zelfs de genomineerden kunnen mogelijk deze week reeds hier te vinden zijn.

Tot vrijdag aanstaande, 13 mei, de Danne. Aanvangstijd: 19.00 uur

Behoefte aan nostalgie? Check de oude verkiezingen


Yep, that's Arie
links
MENU