All Stars News Site

All Stars News Site
Hier vindt u alle informatie over het vv Nijenrodes vriendenteam

The Real All Stars, VV Nijenrodes 3

Carnaval brengt je verder

februari 08, 2005
 

Ik bedoel, met zo'n uitslag mag je best 2 verslagen hier neerzetten, waarvan deze is ingezonden (ja, dat kan ook). Opvallend is wel dat in beide verslagen Kevin's hoogstandje wordt genoemd.

8:45 ik neem plaats in mijn auto en rij naar Breukelen ik zit nog in een sfeer van bier en carnaval. Het is erg mooi weer en dat beloofd weer veel goeds. Als iedereen er is reizen we af naar Hilversum voor ons potje voetbal tegen ’t Gooi.

Toen we aankwamen kregen we te horen dat we op kunstgras zouden spelen voor de technische mensen onder ons een verademing maar de achterhoede kreeg al rode knieën bij de gedachte aan kunstgras.

We traden opnieuw aan in ons nieuwe – door hoofdsponsor Kipling – aangeboden tenue in de wetenschap dat we in dat tenue en zelfs in 2005 nog niet verslagen zijn.

Omdat er heel wat mensen niet konden/wilden voetballen vanwege carnaval hadden we eigenlijk geen wissels. Maar er waren gelukkig twee jongens van het tweede in de bestuurskamer aanwezig die stonden te popelen om mee te doen (waarvoor nog dank).

Na twee minuten wist ik al dat we zouden gaan winnen en dat is een goed gevoel kan ik je vertellen, maar dat het zo zou lopen als het liep had niemand verwacht.
Met de rust was het 4-1 voor ons. Ik had nog tegen onze captain gezegd dat we de tien maar eens moesten halen.
En dat lukte eigenlijk erg makkelijk, het werd uiteindelijk 4 – 12.

Onze dank gaat deze week uit naar de jongens van het tweede, Robin (voor het geweldig vervangen van Willem d’n Eerste) en natuurlijk aan Kevin voor het technische hoogstandje op randje eigen zestien. Wie de mooiste goal maakte hoeven we niet te vermelden want dat laat zich raden.

Na de wedstrijd weer snel terug naar Brabant terug naar bier en carnaval."


Korfballen

 

't Gooi uit, altijd lastig. 't Gooi, gooi, gooien. En ja, de uitslag leek op die van een korfbal wedstrijd. Het psychologische voordeel lag bij 't gooi. Kunstgrasveld, tijdstip (was weer veel te vroeg), datum (bij ons lijken allemaal last van Carneval te hebben.

Toch wisten we op vrijdag al zeker te zijn van 16 man. 1 afgezegd, 2 overgeheveld naar het 5e. Op zaterdagavond opeens 12 man en zondagochtend vertrokken we met (na weer wat af en aanmeldingen) 13 man.

De voorhoede was aangesterkt. Immers, dit was een wedstrijd die je kon pakken, dan moet je gewoon de beste meenemen. Dus Bas heeft zijn blunder van vorige week goed gemaakt bij het 5e, scoorde daar en was een belangrijke speler, zeggen ze. Hij mag weer terug komen zondag. Verder Nickey en Sissy opgeduikeld, samen goed voor 20 kansen en 6 doelpunten. Billy scoorde weer eens, 2 maal zelfs, mooie intikkertje. Ook goed voor zeker een kans zes/ zeven. Verder natuurlijk chieledine die een puntje meepikte, blijft het goed doen op die topscoorderslijst. Overigens als je een aanval met 5 man tegen 3 verdedigers mag je het ook uitspelen, je hoeft niet elke week van buiten de 16 te scoren. Opvallend was wederom Rezan, blijft gewoon scoren onze verdediger. Zelf ben ik bij 10 opgehouden met tellen, geen idee dus wie de andere 4 heeft gemaakt.
Verder vermeldingswaardig:
doelpunt tegen nr 1: Geen uitleg, Moen zelf snapt ook niet hoe de bal achterhem en voor de paal langs rustig het doel inrolde om vervolgens net achter de lijn stil te gaan liggen
Doelpunt tegen penalty: Ik vind dat je voor een spastische beweging als deze een vrije bal mee moet krijgen. Volgens de aanvoerder lag dat aan de zon, hmmm.
Kipling brothers: We waren blij ze er weer allebei bij te hebben, samen waren ze weer goed voor 85 minuten ballen.

De laatste keer verlies wedstrijd is al weer ver in het verleden. We staan inmiddels al weer 7e, gewoon een goede middenmoter (kleine opmerking: we hebben 2 en 3 wedstrijden minder dan de 2 onder ons)

Zondag uit tegen Victoria. Directe concurrent, maar aangezien we pas om 12.00 uur spelen, stijgen de winstkansen weer. (de week erop DHC thuis, eindelijk weer).


Yep, that's Arie
links
MENU